ECHIPA
Suntem o echipa de oameni inimosi, carora le plac lucrurile simple si frumoase, care aduc bucurie sufletului si iti incanta privirile. Gama de produse Securit® si alte marci, au toate aceste insusiri si vom cauta sa vi le prezentam cat mai placut si eficient.

SEMNALISTICA
Semnalistica pe care v-o propunem, este asociata cu un design clasic si modern in care luxul este dat de simplitate. Gama acopera toate necesitatile pentru produsele de semnalizare de zi de zi, esentiale pentru multe firme si necesitatile lor, ca de exemplu: baruri, restaurante, hoteluri, cafenele, magazine, birouri, spitale si scoli. Oferim o gama larga de materiale: table si tablite pentru masa, de perete, pentru trotuar, pentru anunturi si comunicare sau distractie care pot fi folosite atit profesional, dar si acasa. Coperti Meniuri, Note de plata, diverse consumabile ca markere cu creta lichida, pungi tacamuri, display-uri simple sau luminoase pentru afisat meniul restaurantului dvs. Meniul este instrumentul de comunicare numarul unu pentru orice unitate cu specific gastronomic. Acesta este un prim contact pentru vizitatori, oferind o reflectare instantanee a ofertei de produse alimentare si bauturi disponibile. Meniul trebuie sa fie de o calitate superioara, prezentand cu mandrie felurile de mâncare si bautura oferite. De asemenea, disponibile din gama Securit® sunt si sistemele de dirijare si control al cozilor de asteptare, inclusiv solutii pentru fumatul in aer liber.

PRO SIGN FACTORY SRL
va ofera o gama larga de produse din categoriile prezentate mai sus, acoperind necesitatile pentru produsele de semnalizare de zi de zi de la un stil simplu pentru o cafenea, pana la un stil elevat pentru un restaurant premiat sau de top, expozitii, targuri, florarii, cofetarii, patiserii, hoteluri, pensiuni, birouri, spitale, scoli, case si nu numai.

CALITATE SI DESIGN INOVATOR
Calitatea, functionalitatea si designul sunt intotdeauna in prim-plan, dar în acelasi timp, si controlul atent al costurilor, pastrand preturile la nivelul pietei. Cheia succesului nostru este construirea de afaceri bazate pe încredere si relatii pretioase cu furnizorii la nivel mondial. Lucrand transparent si onest cu partenerii nostri care impartasesc aceleasi obiective si valori in timp, vom ajuta la intarirea brandurilor noastre în cadrul industriei.